Прогнози за 10.09.2019 г.

Англия – Косово
ЕВРО 2020 Квалификации
Час – 21:45
Прогноза – Двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 3.40
Сигурност – 5/10
Харесва ни коефициентът за голове и от двата отбора в мача между Англия и Косово. Косово е на второ място в групата с чудесни шансове за класиране и атаката е основната сила на този отбор. Те вкараха голове в 14 от последните си 15 мача, а три дни преди двубоя с Англия победиха Чехия. Ясно е, че те са аутсайдер днес, но това ще им помогне да са освободени на “Сейнт Мери“. Англия вероятно ще спечели, но и срещу България видяхме, че допуснаха няколко положения, в които бяхме близо до гол. Прогноза Двата отбора да отбележат – Да.

Албания – Исландия
ЕВРО 2020 Квалификации
Час – 21:45
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Исландия спечели 3 пъти подред и сега следва още един мач от графата “задължителни“. Единствено заради това, че и трите им победи бяха у дома, сега ще заложим със застраховка при реми. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Молдова – Турция
ЕВРО 2020 Квалификации
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1,00 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Турция се измъчиха срещу Андора и чакаха до последните минути победата, но това бе в следствие на невероятно стечение на обстоятелствата и множество пропуснати възможности. Ако Фортуна им се реваншира сега, те би трябвало лесно да победят Молдова. Домакините загубиха всичките си мачове с хендикап с изключение на двубоя срещу Андора. Турция също ги победи повече от убедително – 4:0. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,00 гола.

Люксембург – Сърбия
ЕВРО 2020 Квалификации
Час – 21:45
Прогноза – Двата отбора да отбележат – Да
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Люксембург отдавна не е лесен за побеждаване противник, а това важи с особена сила в домакинските двубои на тима. Те имат 2 домакинства до момента и се разписаха и в двете, дори и срещу Украйна. Едва ли ще се дадат без бой на Сърбия. “Плавите“ допускат много грешки в защита и головете не закъсняват. В последните си 3 мача имат 10 допуснати гола, а в 7 поредни срещи нямат запазена суха мрежа. Разбира се, очакваме и гостите да вкарат, така че залагаме за голове и в двете врати. Прогноза Двата отбора да отбележат – Да.