Прогнози за 10.10.2016 г.

Латвия – Унгария
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Унгарците започнаха доста слабо кампанията, но все пак те са осминафиналист от Европейското първенство, докато противникът им Латвия загуби само преди три дни у дома от Фарьорските острови с 2:0. Очаквахме повече от домакините, но очевидно те нямат много какво да покажат. Унгария днес ще се опитат да хванат последния влак за Световното първенство. Прогноза 2.

Холандия – Франция
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Заслужава си да заложим при този коефициент за „Петлите“. Гостите са един от най-силните национални отбори в момента, те бяха определяни за фаворити на Европейското първенство, на което завършиха на второ място. Дори и при слабата форма на Пол Погба, гостите продължават да играят с впечатляваща лекота. При „Лалетата“ нещата се получават малко по-мъчно. Тимът има постове, на които не притежава играчи от световна класа – нещо, което не е така при гостите. Прогноза 2.

Беларус – Люксембург
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 5.00
Сигурност – 4/10
Люксембург бяха много близо до спечелването на точка и в двата си досегашни мача – срещу България и Швеция – и може би сега е момента да запишат първата си точка в групата. Двата тима се срещнаха в квалификациите за последните три европейски първенства, като в тези мачове Люксембург спечели една победа и две равенства. А оттогава отборът на гостите израсна много, докато Беларус свалиха нивото си. Прогноза Х.

Фарьорски острови – Португалия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В миналия кръг, Португалия победиха с 6:0 отбора на Андора, който е някъде около нивото на Фарьорските острови. Домакините започнаха кампанията по сензационен начин с победа и равенство, но е време приказката им да бъде завършена от европейския шампион Португалия и намиращият се под пара Кристиано Роналдо, който отбеляза четири попадения в последния двубой. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.