Прогнози за 10.10.2017 г.

Люксембург – България
Квалификации за Световно Първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Сигурност – 9/10
Българския национален отбор направи успешни квалификации и очакваме да ги завърши успешно срещу отбора на Люксембург, който само преди три дни загуби катастрофално в Швеция с 8:0. Въпреки това, трябва да се отбележи, че люксембургците не са този абсолютен аутсайдер, който бяха преди десетилетие, така че победата на нашите не е толкова сигурна. Все пак, шансовете на нашите са по-големи, отколкото предполага този коефициент. Прогноза 2.

Унгария – Фарьорските острови
Квалификации за Световно Първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Въпреки че в тези квалификации не показа най-доброто си лице, унгарският национален отбор има качество в състава си, което се доказа с успешното представяне на Европейското. Дори и в тези провалени квалификации, унгарците спечелиха убедително двата си мача срещу по-слабите съперници в групата Латвия и Андора и загубиха с един гол разлика от лидерите Португалия и Швейцария. Смятаме, че Унгария ще победи по-скромния си съперник с разлика тази вечер. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Португалия – Швейцария
Квалификации за Световно Първенство
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Не виждаме швейцарците като аутсайдер в този мач. Вярно е, че се изправят срещу действащия европейски шампион, но да не забравяме, че Швейцария надви Португалия с 2:0 в първия кръг на квалификациите. След това, те не загубиха нито една точка и показаха стабилни игри. Очакваме да вземат поне равен и да запазят първата позиция. Прогноза двоен шанс Х2.

Гърция – Гибралтар
Квалификации за Световно Първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-4,5 АХ)
Коефициент – 1.85
Сигурност – 7/10
Гърция трябва задължително да спечели този мач, за да играе бараж за Световното и едва ли някой се съмнява в успеха на “Елините“. Въпросът по-скоро е по-скоро с колко. Гибралтар претърпяха тежки загуби в последните си гостувания – 9:0 в Белгия и 5:0 в Босна. Нашата прогноза е за още едно тежко поражение на гостите. Прогноза 1 с азиатски хендикап -4,5 гола.