Прогнози за 10.10.2019 г.

Северна Македония – Словения
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.35
Сигурност – 6/10
Словения има повече доводи да желае победата, след като спечели 3 поредни срещи и е на второ място в класирането. Северна Македония все още има не много малки шансове за класиране, особено при победа днес, въпреки че им предстоят гостувания на Полша и Австрия. Домакините не са толкова зле с точките, но реално погледнато имат победи само над последния Латвия, който е безспорно по-слаб от всички останали отбори в групата. Не сме убедени във възможностите на македонците. Прогноза 2.

Латвия – Полша
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Славиша Стоянович и неговия помощник Асен Букарев имат много трудности да направят нещо със силно ограничения потенциал на латвийските футболисти. Те очевидно отстъпват сериозно на всички останали отбори и логично имат 0 точки и 1:21 голова разлика. Полша е един от силните отбори в Европа и не трябва дори да се затруднява в този мач. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Русия – Шотландия
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Русия ще се надява да извоюва на “Лужники“ шести пореден успех в продължение на невероятната си форма. Израстването на “Сборная“ се видя от целия свят още на Световното и те изглежда няма да имат проблем да се класират и на предстоящото Европейско. Шотландия е едва на пета позиция и няма реални шансове да се пребори за нещо в тази група. Гостите паднаха в последните си три мача подред, включително и в мача си срещу Русия. Прогноза 1.

Белгия – Сан Марино
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2 (+8 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
В този мач не изглежда сериозно дори да ни минава мисълта за загуба на точки от белгийския тим. Интересен факт е, че Bet365 и други букмейкъри дори не предлагат коефициенти за домакинска победа, докато във всички останали ставката е 1.01. Стряскащи са линиите и в азиатския хендикап за този мач и получаваме възможност да заложим при много добър коефициент за това Сан Марино да не загуби с повече от… 8 гола разлика. Факт е, че в последните си 13 мача Сан Марино имат само една загуба с повече от 5 гола разлика, така че шансовете на този залог изглеждат добри. Прогноза 2 с азиатски хендикап +8 гола.