Прогнози с обосновка и анализ

Колумбия – Чили
Квалификации за СП
Час – 22:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Много важен двубой в битката за Световното през 2018 г. ще се изиграе вечерта днес между Колумбия и Чили. Голям минус за отбора на Чили е, че те загубиха последните си две гостувания от отбори, които отстъпват по класа на Колумбия. През октомври, Чили падна с 3:0 от Еквадор. Колумбия пък е доста силен домакин и единствено Аржентина успя да ги победи в квалификациите досега и то никак не лесно. Очакваме домакинското предимство да се окаже решаващо в този двубой. Прогноза 1.

Бразилия – Аржентина
Квалификации за СП
Час – 01:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Тази нощ ще имаме честта да наблюдаваме и супердербито между Бразилия и Аржентина. Има доста голяма разлика в нивото на двата отбора в последно време. Бразилия са лидери в квалификациите и са в серия от четири поредни победи. Аржентина са на шесто място и класирането им за Русия е на кантар. Аржентинците не успяха да спечелят нито един от последните си три мача. Определено “Селесао” изглежда по-добрият отбор. Прогноза 1.

Венецуела – Боливия
Квалификации за СП
Час – 01:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Аутсайдерите в групата се срещат тази нощ. Домакините са на последно място с 2 точки от 10 мача, докато гостите са предпоследни с 4-точков актив. Като имаме предвид, че домакините вече 10 мача не могат да победят, оставаме малко изненадани как букмейкърите ги определят като фаворити. Двата отбора вече играха веднъж в Боливия, когато боливийците спечелиха с 4:2. Прогноза двоен шанс Х2.

Уругвай – Еквадор
Квалификации за СП
Час – 01:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Уругвайският състав е доста по-класен, благодарение на наличието на играчи като Диего Годин, Луиз Суарез и Единсон Кавани. Отборът върви доста добре в класирането, заемайки втората позиция, а като домакини са повече от перфектни – пет победи от пет мача и голова разлика 14:0. Наистина страховита статистика. Едва ли гостите ще могат да вземат нещо. Прогноза 1.