Прогнози за 10.11.2017 г.

Швеция – Италия
Бараж за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент 2.20
Сигурност – 6/10
Италия е може би най-силният тим, на който му се налага да играе бараж за участието си на Световното първенство в Русия, като “Адзурите“ са на бараж най-вече заради това, че се паднаха с Испания в една група. Световният шампион от 2006 г. е сериозен фаворит срещу отбора на Швеция, който достигна до този етап не и без голяма доза късмет, изпреварвайки Холандия само по голова разлика. Двата отбора се изправиха един срещу друг преди година, когато в мач от груповата фаза на Евро 2016 Италия спечели с късен гол на Едер. Смятаме, че днес гостите ще свършат голяма част от работата си и ще си тръгнат с победа от Швеция. Прогноза 2.

Англия – Германия
Приятелски мач
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Германия показа впечатляваща стабилност в квалификационната си група, в която записа десет победи от десет мача, като в само един от двубоите си не победи с разлика. Англичаните също завършиха на първо място, но техният път не бе толкова лесен. Тимът на Йоаким Льов играе на по-високо ниво и е фаворит в този мач. Прогноза 2.

Китай – Сърбия
Приятелски мач
Час – 13:35
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Докато Сърбия се класира за Мондиала, спечелвайки първото място в групата си, китайците и този път няма да играят на голям форум, след като бяха изпреварени от Узбекистан, Сирия, Южна Корея и Иран в тяхната група. Въпреки налятите милиони в местния футбол, китайският национален отбор все още не разполага с класни играчи в състава си, каквито определено не липсват при сърбите – Бранислав Иванович, Антонио Рукавина, Александър Коларов, Адем Ляиц, Неманя Матич, Александър Митрович и други. Гостите ще спечелят според нас. Прогноза 2.

Португалия – Саудитска Арабия
Приятелски мач
Час – 22:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Само победа с разлика можем да прогнозираме в мача между действащия европейски шампион срещу далеч по-скромния тим на Саудитска Арабия, който тепърва настъпва на световната сцена. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.