Прогнози за мачовете днес

Черно море – Левски
България
Час – 15:00
Прогноза – 1Х
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Черно море определено не е най-удобният противник за Левски и психологическото предимство ще бъде изцяло на тяхна страна след паметния мач за купата преди десетина дни. Почти сигурно е, че гледката на терена няма да бъде по-различна в сравнение с мача за купата, а сега се очаква бойките “Моряци“ да бъдат подкрепени от още повече фенове. Смятаме, че точно в този момент Черно море има огромни шансове да срази още един път “Сините“ на препълнената “Тича“. Прогноза двоен шанс 1Х.

Верея – Етър
България
Час – 17:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Верея засега печели еднолично приза за най-слаб отбор в Първа Лига и дори противниците на отбора отбелязват колко слабо се представят старозагорци. Едва ли серията на Верея от мачове без победа, започнала в началото на март, ще спре срещу оставящият положителни впечатления тим на Краси Балъков, който събира актив от задоволителните 18 точки. Да не говорим, че великотърновци вече на два пъти през сезона надвиха Верея. Прогноза 2.

Ботев Пловдив – Септември
България
Час – 12:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Септември е един също доста посредствен отбор. Гостите загубиха 11 от 14-те си мача този сезон и нямат големи шансове срещу петия Ботев Пловдив. Прогноза 1.

Бромли – Питърбъро
ФА Къп
Час – 17:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Сериозна пропаст разделя отборите на Бромли и Питърбъро. Гостите са един солиден отбор с големи възможности и добро представяне в Лига Едно, докато домакините се състезават без особен успех в Националната лига. Прогноза 2.