Специални предложения за залози

Фиорентина – Киево
Италия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Фиорентина спечели последните шест двубоя срещу Киево във Флоренция, като повечето от дори с хендикап. Няма съмнение, че те са по-класният отбор, така че на собствен терен победата им изглежда много вероятна. Прогноза 1.

Ювентус – Аталанта
Купа на Италия
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Аталанта е може би най-удобният съперник за “Старата госпожа”. Срещу него, Ювентус има само победи в последните си повече от 15 мача. Днес едва ли ще видим изключение. Ювентус е наистина страховит домакин и не се вижда кой може да го спре в Торино. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Барселона – Атлетик Билбао
Купа на Краля
Час – 22:15
Прогноза – Атлетик Билбао да се класира
Коефициент – 4.30
Сигурност – 4/10
След видяното преди седмица в Билбао, смятаме, че си заслужава да се изпробва залог за гостите. Билбао са определяни като големи аутсайдери от букмейкърите, но все пак да не забравяме, че само преди шест дни успяха да победят Барселона, въпреки че завършиха мача с девет човека на терена. Днес ги устройва равенство или дори загуба с определен резултат, за да продължат напред. Имат напълно реални шансове да го направят. Прогноза Атлетик Билбао да се класира.

Арис – Олимпиакос
Купа на Гърция
Час – 19:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Абсолютният доминант в гръцкия футбол се изправя срещу Арис в двубой от осминафиналите на гръцката купа. Арис не преживяват най-добрия си исторически период, като в момента са във втората дивизия. Дори и когато бяха в елита, те не успяваха да бъдат равностойни на Олимпиакос, като имат седем загуби в последните осем мача. Прогноза 2.