Футболни прогнози с добра успеваемост

Барселона – Селта
Купа на Краля
Час – 22:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Барселона сериозно подцени първия мач и не успя да победи Селта в гостуването си, но сега в реванша “Каталунците“ са длъжни да подходят по-сериозно, да излязат с по-голяма част от титулярите си и да победят комфортно. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Севиля – Кадиз
Купа на Краля
Час – 20:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Севиля спечели с 2:0 в гостуването си на Кадиз, като тази преднина бе изградена още в първите минути на срещата и след това “Андалусийците“ просто доиграха двубоя. Очакваме и днес Кадиз да не успее да се опъне на силния отбор на Севиля и да си тръгне от Севиля с поражение с поне два гола разлика. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Леванте – Еспаньол
Купа на Краля
Час – 20:30
Прогноза – 2
Коефициент – 2.70
Сигурност – 6/10
Еспаньол загуби първия мач на собствен терен, но тогава те доминираха в срещата и имаха повече от три пъти повече отправени удари от Леванте, но малшанса доведе до загубата с 1:2. Въпреки нея, Еспаньол все още не са изгубили шансове да продължат напред и смятаме, че те имат силите да победят Леванте на техния стадион. Прогноза 2.

Швеция – Дания
Приятелски мач
Час – 18:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Можем да дадем известно предимство на Швеция в този контролен мач. И двата отбора достигнаха до Световното в Русия, но домакините го направиха по доста по-впечатляващ начин, след като в групата изпревариха Холандия, а след това на баража победиха Италия. Дания имаха доста по-лесна група, в която завършиха втори, и след това преодоляха Ирландия на плейофите. Правим уточнението, че Швеция не е домакин – срещата ще се играе на неутрален терен. Все пак можем да определим шведите като фаворит. Прогноза 1.