Прогнози за 11.01.2019 г.

Каен – Лил
Франция
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Успехът е без алтернатива за Лил, които, въпреки по-слабата си форма напоследък, все пак спечелиха последните си две гостувания и все още са втори в класирането. Каен не е отбор, от който трябва да се плашат. Напротив – много удобен съперник за Лил – 6 победи в последните 7 мача. Прогноза 2.

Лион – Реймс
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Едва ли и в щаба на Лион някой ще бъде доволен на нещо различно от победа, въпреки че Реймс е един добре играещ отбор с не лоши резултати. Гостите имат много добра защита, но и в същото време много слаба резултатност. Въпреки че са в горната половина на класирането, те са вторият отбор с най-малък сбор на отбелязаните голове във всички мачове. Не вярваме Реймс да вкарат гол на Лион и смятаме, че “Хлапетата“ ще се разпишат поне веднъж. Очакваме мач, подобен на този от миналия сезон на същия сезон, когато Лион спечелиха с 1:0. Прогноза 1.

Авеш – Фейрензе
Португалия
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Трите поредни победи за Авеш са нещото, което ни тласна към залог за тях в това опашкарско дерби. Очевидно домакините имат игрово предимство, когато играят срещу Фейрензе, и като домакини би трябвало да се възползват от него. Прогноза 1.

Райо Валекано – Селта
Испания
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Малко предимство можем да дадем и за Райо Валекано, което е достатъчно при този висок коефициент за тях. Предимството им се крие в това, че спечелиха последните си два мача, докато Селта допуснаха поражения в последните два кръга. Райо Валекано имат и победа с 3:0 в последния домакински мач срещу Селта, но това все пак е мач от преди почти три години и няма много голямо значение за днешния двубой. Прогноза 1.