Прогнози за 11.01.2020 г.

Бордо – Лион
Франция
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Бордо се сринаха в класирането само за няколко кръга и от 4-а позиция достигнаха до 13-ото място. Със само една победа в последните пет кръга “Жирондинци“ определено са в криза на резултатите. Лион направиха много разочароващ първи полусезон и са на 12-о място с точно толкова точки, колкото има и Бордо. Смяната на треньора през октомври не промени много нещата. Добавяйки контузиите на двамата най-добри играча Депай и Рейн-Аделейд, гостите също не са в изгодна позиция. Трудно ни е да видим победител тук. И двата отбора имат 7-5-7 баланс, а равенствата в последните 6 мача са 4. Прогноза Х.

Метц – Страсбург
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 2 ДНБ
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Метц, 17-ти в класирането, ще се борят до края за запазване на елитния статут. Само 2 победи от 9 домакинства имат те, а в последния им мач бе и най-голямото унижение, когато четвъртодивизионен тим ги победи с 3:0. Страсбург направиха катастрофален старт на сезона, но в последствие подобриха представянето си и в момента са в серия от 3 поредни победи. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Анже – Ница
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Анже са 8-ми в таблицата и дори по едно време стояха на почетната стълбичка. Домакините имат стабилен домакински баланс от 6 победи, 2 равенства и 2 загуби. Въпреки промените в Ница и пристигането на няколко нови играчи, резултатите на този отбор продължават да са много разнопосочни и логично са 10-ти в подреждането. Те не са никак далеч от Анжи, но проблемът е, че имат едни от най-лошите показатели в гостуванията с 6 загуби от 9 мача. Заради това и очакваме да загубят от добре играещия у дома Анже. Прогноза 1.

Тулуза – Брест
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Тулуза правят катастрофален сезон, но тази вечер ще дебютира опитния специалист Денис Занко и това ще даде шансове на домакините срещу друг отбор с не високо ниво на игра. Брест са 15-ти в Лига 1 и едва спечели 1 победа в 9 гостувания. Прогноза 1.