Безплатни футболни прогноза

Дънди Юнайтед – Дънфърмлин
Шотландия 2
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Домакините от Дънди не показват високо ниво през тази година и според нас незаслужено са поставени в ролята на фаворити от букмейкърите. Тимът има само една победа в последните си осем двубоя и то тя е срещу последния в класирането. Дънфърмлин пък показва постоянно повишаване на нивото и записа едва две загуби в последните си 18 двубоя. Не виждаме Дънди като един от малкото отбори, успяли да сломят съпротивата на Дънфърмлин. Прогноза двоен шанс Х2.

Мортън – Сейнт Мирън
Шотландия 2
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Въпреки че има голяма разлика в класирането в полза на домакините, ще се доверим на отбора, който играе по-ефективно в последните кръгове. Мортън вече четири поредни мача не са вкусвали победа, докато гостите в пет последователни двубоя нямат загуба, записвайки и три победи в този период. В добавка, Сейнт Мирън имат и сериозно предимство в директните сблъсъци, губейки само един в последните седем такива. Прогноза двоен шанс Х2.

Транмиър – Форест Грийн
Англия Лига Национал
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Транмиър са втори в класирането в яростна битка с Линкълн за първата позиция, която дава право на директна промоция. Тимът е в серия от шест поредни победи, а в миналия кръг регистрира рекордна победа с 9:0. Форест Грийн са трети, на седем точки от днешния си противник, но в последните три кръга допуснаха две поражения. Шансовете са на страната на домакините. Прогноза 1.

Макълсфийлд – Мейдстоун
Англия Лига Национал
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Докато домакините загубиха последния си мач у дома с 1:4, гостите записаха в миналия кръг осмия си пореден мач без загуба и третата си поредна победа. В тази си силна форма, Мейдстоун не би трябвало да загубят. Прогноза двоен шанс Х2.