Прогнози за 11.04.2020 г.

Беларус | Висша лига
ФК Слуцк - ФК Витебск
2:00 pm
Сезонът и за двата отбора се развива по сходен начин - победа в първия кръг, загуба във втория и победа в третия. ФК Слуцк обаче грабнаха победата на кръга в последния рунд, изваждайки мача срещу Ислоч като гост с 2:3. Те играха добре и сме уверени, че могат да запазят второто място в класирането с победа и срещу ФК Витебск. Гостите победиха в миналия кръг скромния тим на Белшина. Смятаме, че в състава на тима от град Слуцк има повече талант. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.10

Сигурност: 60%
Беларус | Висша лига
Торпедо Жодино - Енергетик Минск
4:00 pm
Енергетик не се определят като фаворит при гостуването си на Торпедо, но не можем да не отчетем страхотния им старт на сезона. Те едва ли са най-класният тим в Беларус, но е факт, че са единственият отбор с 3 победи от 3 мача. Всеки друг отбора има поне по 1 загуба. Отборът от столицата играе агресивно и доминира опонентите си. Торпедо е един от отборите с 1 загуба. За тяхно съжаление, тя се случи в последния кръг и то срещу отбор, който до този момент имаше 2 поражения. Миналия сезон Енергетик спечели 4 точки от двата мача срещу Торпедо. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%
Беларус | Висша лига
ФК Городея - Динамо Минск
6:00 pm
Городея изглежда наистина много зле в първите мачове. Да, те взеха една победа, но може би срещу най-слабия отбор в лигата. Останалите си мачове загубиха. Те имаха трудности в паузата между предния и настоящия сезон, в която загубиха важни играчи. Това е следствие на оттеглянето на основния спонсор. Играчите не са получавали заплати в последните 2 месеца, което не може да не им се отрази. Динамо Минск е един от по-класните беларуски тимове. Столичани победиха миналата седмица и очакваме да повторят. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.75

Сигурност: 70%
Никарагуа | Клаусура
Ювентус Манагуа - Реал Мадриз ФК
3:00 am
Ювентус и Реал Мадрид са правили велики мачове в Шампионска Лига, но тази нощ два отбора с подобни имена ще се срещнат в първенството на Никарагуа. След като мачът ще се играе на домакинския стадион на Ювентус в столицата Манагуа, те ще бъдат фаворити. 3 поредни много убедителни победи има този тим у дома - 3:0, 4:1 и 5:0 са резултатите им в тях. Междувременно, Реал Мадриз има 6 загуби в 7 гостувания през кампанията. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.65

Сигурност: 80%