Футбол от България

Ботев Пловдив – Берое
България
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Берое правят доста по-добър сезон от Ботев. Те са на трето място във временното класиране и са в отлична позиция да участват в Европа през следващия сезон. Затова обаче днес трябва да спечелят задължително срещу неубедителния Ботев. Домакините са на седмо място, като нямат победа вече в шест поредни мача. Те загубиха домакинството си на Берое с 1:3 в началото на сезона. Очакваме да загубят отново.

Лудогорец – Пирин
България
Час – 20:30
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
При победа днес Лудогорец ще си осигурят и на теория титлата. Всъщност, те ще си я осигурят и при равенство, но едва ли искат да празнуват титлата след реми срещу аутсайдера Пирин. Няма съмнение, че Лудогорец е много по-класният отбор от Пирин. Всеки резултат, различен от убедителна победа за домакините, би бил голяма изненада. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Съндърланд – Евертън
Англия
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Винаги накрая в мачовете в края на сезона, когато единият отбор има за какво да играе, а другият не, е добра идея да се търси успех на по-мотивирания тим. Такъв е случаят и в днешния мач между Съндърланд и Евертън. Ако Черните котки победят тази вечер, те ще бъдат сигурни в оцеляването си. В противен случай то ще бъде поставено под въпрос. Съндърланд показват активизация в играта, като нямат загуба вече повече от месец, а в последния кръг победиха Челси. Евертън нямат за какво да играят от много време насам и това се отразява на резултатите им – само една победа в последните девет кръга. Прогноза 1.

Бордо – ПСЖ
Франция
Час – 21:30
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Тук мачът е без значение и за двата отбора, затова ще се насочим към много по-класният тим. ПСЖ отдавна 9си осигуриха титлата, като при победа днес разликата с втория Лион ще нарасне на изумителните 30 точки. ПСЖ са в серия от пет поредни победи, всичките с с хендикап, а последните им резултати са 6:0, 4:0 и 4:0. Очакваме ПСЖ да премажат и средняка Бордо. Прогноза 2.