Европейско първенство

Албания – Швейцария
Европейско първенство
Час – 16:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Албания се класираха за Европейското благодарение на поредица от щастливи събития. Някои дори шеговито подхвърлят, че албанците са се класирали заради един дрон, което реално погледнато не е далеч от истината. Така или иначе, те като класа отстъпват с много на повечето отбори на Европейското, включително и на Швейцария. Швейцарците записаха седем победи в групата си. Очакваме звезди като Стефан Лихщайнер, Рикардо Родригез, Бехрами и Шакири да успеят да преодолеят съпротивата на далеч по-скромните като качества албанци. Прогноза 2.

Уелс – Словакия
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
Очакванията за този двубой са да не наблюдаваме много качество за сметка на защитната игра. И двата отбора ще запазят шансове за излизане от групата, докато това важи в много малка степен при загуба. Равенството е резултат, който устройва и двата отбора и смятаме, че е много вероятно точно и това да се случи. Прогноза Х.

Англия – Русия
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Англия влизат на Европейското като един от фаворитите в турнира след десетте си победи от десет мача в квалификациите. Някои се съмняват дали отборът няма да прегори заради младостта си, но нашето мнение е по-скоро, че Рууни и и по-младите му съотборници ще победят съперника си и на 99% ще си гарантират излизането от групата. Прогноза 1.

Атвидаберг – Халмщад
Швеция
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.25
Сигурност – 6/10
Халмщад се представят страхотно от началото на сезона. Те са лидери в класирането със само четири допуснати гола в 11-те кръга до този момент. Противникът им е на седмо място след пет победи, пет загуби и едно равенство. Единственото притеснително за залога може да бъде, че Атвидаберг се представят много солидно у дома, но все пак очакваме по-високата класа на гостите да натежи повече. Прогноза 2.