Прогнози за 11.06.2017 г.

Сърбия – Уелс
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
За разлика от последните квалификации за Европейското, в тези квалификации сърбите показват много стабилно ниво и са лидери във временното класиране. Уелс все още няма загуба, но има четири равенства от пет мача. Нивото на гостите изглежда спаднало спрямо Европейското първенство, когато направиха истински фурор. Като добавим в картинката и неприятната за гостуващия отбор обстановка в Сърбия, шансовете на домакините изглеждат доста добри. Прогноза 1.

Македония – Испания
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Испанците нямат никакво право на грешка, за да останат в добри позиции в битката за първото място в групата, която се води ожесточено между тях и Италия. В момента, точките са равни, но Испания има по-добра голова разлика и е на първо място. Гостите ще се опитат да победят убедително предпоследния Македония, който има четири загуби от пет мача. До момента, изключаейки равенството с Италия, всички останали мачове бяха спечелени с хендикап от “Ла Фурия“, очакваме същото да се случи и с този. Прогноза 2.

Италия – Лихтенщайн
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-4 ХК)
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Италианците също ще търсят много голове, за да неутрализират преднината на Испания в головата разлика. А Лихтенщайн е възможно най-добрия съперник за тази цел. Разликата между двата отбора е очевидна – Лихтенщайн имат нула точки от пет мача и голова разлика 1:19. Когато на по-силният отбор в такива небалансирани мачове му трябват голове, често виждаме грозни гледки за аутсайдера. Прогноза 1 с хендикап -4 гола.

Финландия – Украйна
Квалификации за Световно първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Украйна прави не лоша кампания до момента и има реални шансове да стигне поне до второто място, до което в момента ги разделят само две точки. Днешната победа обаче е много важна за тях, защото ако не я спечелят, шансовете им ще спаднат рязко. Победата далеч не е толкова важна за Финландците, които имат една точка от петте си мача до момента. И то едната им точка е от домакинството на Косово. Украйна без съмнение ни изглежда като отборът, който е по-вероятно да спечели трите точки. Прогноза 2.