Прогнози за 11.06.2018 г.

Южна Корея – Сенегал
Приятелски мач
Час – 16:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Произхождайки от резултатите на тези два отбора, изглежда те не са никак готови за започващото след три дни Световно първенство. Южнокорейците имат само една победа в петте си контроли за 2018 г., а преди четири дни не успяха да победят дори и Боливия. Сенегал пък не записаха нито една победа в четирите си мача, въпреки че в тях имаха съперници като Люксембург и Узбекистан. Със сигурност Южна Корея и Сенегал няма да искат да влязат в Световното с още един слаб резултат, така че виждаме висок шанс за завършване наравно. Прогноза Х.

Белгия – Коста Рика
Приятелски мач
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Доста по-успешни са резултатите на Белгия, което е и нормално с оглед футболистите от световна класа, с които разполагат “Червените дяволи“ на всеки един пост. Те нямат допуснат гол в нито един от последните си четири мача, въпреки че и четирите бяха срещу отбори, които ще пътуват за Русия. Коста Рика също е такъв отбор, но той ще бъде в ролята на пълен аутсайдер на Световното. Очакваме европейският отбор да спечели комфортно този двубой. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Тромсьо – Розенборг
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Гостите са с 13 победи в последните си 15 двубоя, но заради слабия си старт на сезона все още имат да наваксват изоставане от първото място. Отборът на Тромсьо е удобен противник за Розенборг – 4 победи в последните 5 срещи – и не до там убедителните резултати на домакините в последните седмци ни водят до заключението, че такъв коефициент за шампионите не е за изпускане. Прогноза 2.

ИФК Варнамо – Йонкьопингс
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И този коефициент ни се струва повече от изгоден, въпреки че е сравнително малък, но все пак домакините са най-слабият отбор в Суперетан и имат само една победа за целия сезон. В последните кръгове бяха разгромявани с по 3-4 гола, а противникът им регистрира само една загуба в изминалите седем кръга, така че шансовете са на страната на гостуващия тим. Прогноза двоен шанс Х2.