Прогнози за 11.06.2019 г.

Беларус – Северна Ирландия
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.80
Сигурност – 6/10
След като участва на последното Европейско първенство, симпатичният тим на Северна Ирландия има всички перспективи да участва и на следващото издание на еврошампионата, след като спечели всеки един от трите си мача до момента. Трудно ще им бъде да се борят с Германия и Холандия, срещу които все още не са играли, но с този си актив имат добри шансове да се класират поне от третата позиция. За Беларус подобни перспективи няма, след като нямат нито точка до момента от 3 мача. Те ще заложат всичко на Лигата на Нациите. Прогноза 2.

Албания – Молдова
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Албания е отбор, който умее да причинява проблеми на противниците си у дома. Молдовският отбор пък няма победа от години като гост с изключение на един измъчен успех с 1:0 над Сан Марино. Албания е отборът, който е съставен от по-качествени играчи, а като бонус е и домакин. Прогноза 1.

Исландия – Турция
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 3.00
Сигурност – 6/10
Въпреки сензационното представяне на Турция срещу Франция преди 3 дни, днес виждаме като много добър домакинският коефициент за Исландия. Исландия загубиха от Франция, но спечелиха другите си 2 мача. Турция е удобен съперник за тях с оглед на резултатите от световните квалификации от 2016 и 2017 г. – победи с 2:0 и 3:0. Да, сега турците са в по-добро състояние оттогава, но не можем да не пробваме този коефициент. Прогноза 1.

Русия – Кипър
Квалификации за Европейско първенство
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Русия спечели с 9:0 и 4:0 в последните си 2 мача. Всички видяхме на Световното първенство, че “Сборная“ е много силен на руска територия. Освен силно Световно, руснаците спечелиха и групата си в Лигата на Нациите, а сега започват и евроквалификациите добре, което показва последователност и висока класа. Кипър е корав отбор, на който обаче липсва тази класа и качествени футболисти. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.