Прогнози за 11.06.2020 г.

Испания | Ла Лига
Севиля - Бетис
11:00 pm
Ла Лига се завръща след 3-месечна почивка с дербито на Севиля. На хартия Севиля трябва да е абсолютен фаворит, но като имаме предвид, че е първи мач след дългата почивка, дерби характера на мача и липсата на фенове, двубоят става до голяма степен непредвидим. Залогът за голове изглежда по-стойностен, защото Бетис имат качествени играчи и винаги се опитват да атакуват. Прогноза Двата отбора да отбележат - Да.

Прогноза

Гол/Гол

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
България | Първа Лига
Етър - Дунав Русе
8:30 pm
Коронавируса и съпътстващата криза се отразява тежко и на двата отбора, но като че ли гостите са в по-трудно положение - те от месеци не са получавали заплати. Етър ще има самочувствието от това, че побеждава редовно Дунав в последните двубои. В серия от 5 поредни победи са “Болярите“ над русенлии, като повечето мачове бяха взети доста лесно и с разлика (4 от 5 мача с хендикап). Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Португалия | Примейра Лига
Белененсеш - Витория Гимараеш
9:00 pm
Витория Гимараеш спечели разгромно последните два мача, с което головете хвръкнаха много над линията от 2,5 гола. Сега гостите отново са фаворит, а в миналия кръг вкараха 2 попадения на Спортинг. Очакваме домакините да дадат отпор и да видим голов мач отново, може би този път не изцяло благодарение на Витория. Прогноза Над 2,5 гола.

Прогноза

Над 2,5

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%
Португалия | Примейра Лига
Тондела - Авеш
11:15 pm
Оцеляването вече изглежда невъзможна задача за заемащия последната 18-а позиция Авеш. Гостуващият тим е на 7 пункта зад 17-ия и на цели 12 точки зад 16-ата позиция, която трябва да гонят, за да се спасят. Тондела е над зоната на изпадащите, но не много над нея. Те трябва да продължат да играят мотивирано, както го направиха в миналия кръг, когато взеха точка в гостуване на първия Бенфика. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.75

Сигурност: 80%