Прогнози за 11.07.2017 г.

Карабах – Самтредия
Втори квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Отборът на азербайджанския Карабах израстна сериозно в последните години и сега е един напълно достоен тим за европейските терени. През миналия сезон, домакините стигнаха до третия кръг на Шампионска лига, където отпаднаха заради по-малко голове на чужд терен от Виктория Пилзен. След това обаче пробиха до групите на Лига Европа, където се представиха повече от достойно. Днешният им противник е далеч от това ниво. Очакваме домакините да спечелят без особени проблеми. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Партизан – Будочност
Втори квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Едва ли и Партизан ще се затруднят особено в днешния си мач. Будочност изпадна в сериозна криза във втората част на сезона и е цяло чудо, че все пак се добраха до шампионската титла, след като накрая три отбора бяха с равни точки. Партизан пък станаха шампиони със серия от 13 поредни победи в края на кампанията. Те са и като цяло отборът с много по-класните играчи. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Риека – ТНС
Втори квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – 1 ПП
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Риека показа сериозен напредък през този сезон и самият факт, че се справиха със задачата за спечелване на титлата в конкуренцията на Динамо Загреб показва на какво ниво е отбора. Той е изключително силен домакин и това е една от причините, поради които не даваме големи надежди на гостите. Уелския шампион ТНС едва успя да победи гибралтарския ФК Европа, а сега препятствието е в пъти по-високо. Очакваме Риека да окаже сериозен натиск от самото начало и в края на първото полувреме хърватският първенец да е повел в резултата. Прогноза 1 първо полувреме.

Хибърниънс – Ред Бул Залцбург
Втори квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:30
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И четвъртият мач от Шампионската лига днес е твърде неравностоен. Ред Бул Залцбург се доказаха като един от силните европейски отбори с постоянни участия в груповата фаза на Шампионската лига и Лига Европа. Тимът стана шампион на Австрия без никаква конкуренция, което е нормално с оглед на факта колко милиони се инвестират в този отбор. Малтийският Хибърниънс едва ли е противник, който притеснява гостите. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.