Най-точните футболни прогнози за 11.7.2018

Хърватия – Англия
Световно първенство
Час – 21:00
Прогноза – Х ПП
Топ Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Едва ли ще видим бурно начало на този исторически мач и за двата тима. И двата отбора знаят, че противникът им е напълно равностоен и че е опасен на контраатаки, така че очакваме по-скоро разузнаване през първото полувреме, в което е малко вероятно да видим как един от двата отбора взима аванс в резултата. Ако все пак някой поведе, нищо чудно да видим изравняване още до почивката, както се случи доста пъти на това Световно. Прогноза Х първо полувреме.

Лудогорец – Крузейдърс
Шампионска лига квалификация
Час – 20:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Лудогорец излиза тази вечер в Разград за задължителна победа, при това убедителна. Отборът показва добри впечатления в първите моменти под ръководството на новия наставник и според нас няма да има проблеми срещу значително по-слабия северноирландски съперник. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Валур – Розенборг
Шампионска лига квалификация
Час – 23:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Розенборг определено е фаворит в това викингско дерби. Розенборг редовно достига до късните фази на квалификациите, а и за отбора не е чуждо участието в груповата фаза. Валур и исландския клубен футбол като цяло са с доста по-скромни възможности и според нас те няма да са им достатъчни, за да спасят загубата в днешния двубой. Прогноза 2.

Олимпия Любляна – Карабах
Шампионска лига квалификация
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Карабах се представи повече от добре в Европа през сезон 17/18, когато премина целия път на квалификациите и достигна до групите на Шампионска лига, където също се представи напълно достойно. Това са успехи, с които домакините не могат да се похвалят, а и погледът към играчите на двата отбора ни показва, че азербайджанците имат по-класния състав. Прогноза 2.