Прогнози за 11.07.2019 г.

Кот Д’Ивоар – Алжир
Купа на Африканските Нации
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Алжир останаха единственият перфектен отбор на Купата на Африканските Нации. Тимът спечели 4 мача от 4 възможни и отбеляза 9 гола, като, забележете, не допусна нито един. Марез и ко играят страхотен футбол и вече са втори фаворит за титлата. Склонни сме да им дадем предимство срещу “Слоновете“, които не преминаваха толкова лесно през мачовете си и вече допуснаха една загуба. Прогноза 2.

Мадагаскар – Тунис
Купа на Африканските Нации
Час – 22:00
Прогноза – Мадагаскар да продължи
Коефициент – 3.20
Сигурност – 5/10
Ще заложим за продължение на мадагаскарската приказка. Те може и да разполагат с по-слаби играчи, но до този момент представянето им е по-успешно. За Тунис като акцент може да се изведе, че са единственият оцелял отбор, който няма спечелен мач, но е на четвъртфинал. Те излязоха от групите с 3 равенства, а след това преминаха през дузпи, за да победят Гана. Прогноза Мадагаскар да продължи.

Ружомберок – Левски
Първи квалификационен кръг за Лига Европа
Час – 19:30
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Много тежко ще е на Левски в Словакия. Те изостават в подготовката си и все още не са събрали пълноценен отбор, но по-голямата драма за тях е историята и “прокобата“, която тегне над тях в Европа последните години. Те имат само един спечелен мач за последните 8 години и гостуване на класния Ружомберок не е идеалният сценарий за столичния тим. Прогноза двоен шанс 1Х.

Корк Сити – Прогрес Нидеркорн
Първи квалификационен кръг за Лига Европа
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Вярно е, че през този сезон представянето на Корк Сити е далеч от познатото за този отбор, но очакваме да имат предимство срещу люксембургския Прогрес Нидеркорн поне в домакинския си мач. Гостите не са слаб отбор и миналото лято го доказаха, като нищо чудно у дома да сътворят обрат, но неопитността им все още им пречи в европейските гостувания и вероятно ще загубят тази вечер. Прогноза 1.