Прогнози за 11.08.2017 г.

Черно море – Славия
България
Час – 18:15
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Черно море започна много по-добре от Славия новата кампания и поради тази причина очакваме да спечели в домакинството си на “Тича“. Домакините записаха три победи и един равен до този момент, а гостите имат една победа, две загуби и един равен. В последния кръг, “Белите“ бяха разбити у дома от Берое с 4:1. Освен това, те трудно играят като гост във Варна, където имат две загуби и един равен в последните си три визити. Прогноза 1.

Септември – ЦСКА-София
България
Час – 21:00
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Едва ли новакът Септември ще изненада навлезлия в силна форма тим на ЦСКА-София. След слабото си начало на сезона, “Армейците“ вкараха общо десет гола за последните си два мача. Тук трудно може да се даде и домакинско предимство на Септември, тъй като мачът ще бъде на националния стадион “Васил Левски“ и със сигурност ще има многократно повече привърженици в червено, както и защото играчите на Стамен Белчев имат много повече изиграни срещи на този терен от противника си. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Сандефьорд – Согндал
Норвегия
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Сандефьорд спечели последните си два мача (и то убедително), докато гостите паднаха в последните два кръга. Това, заедно и с фактора домакинско предимство, са нещата, които ни карат да смятаме, че този коефициент за тима е добър залог. Прогноза 1.

Патрик Т. – Селтик
Шотландия
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Селтик спечели с 5:0 и 4:1 последните си две визити на Патрик Т. “Детелините“ също така и започнаха сезона с убедителен успех с 4:1. Гостите, които спечелиха през миналия сезон шампионата без нито една допусната загуба и 34 победи от 38 мача, няма как да не са фаворит за убедителна победа срещу който и да е съперник в страната, камо ли срещу средняка Патрик Т. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.