Прогнози за 11.08.2020 г.

Международни | Лига Европа
Уулвърхямптън - Севиля
10:00 pm
Севиля е добре познат със сериозните си подвизи в Лига Европа - това е най-успешният отбор в този турнир. “Андалусийците“ изглеждат в подходящата форма, за да атакуват нова титла. Те нямат загуба в 18 поредни двубоя и само преди дни отстраниха силния италиански тим Рома. Уулвърхямптън няма този европейски опит. Смятаме, че именно опитът ще се окаже решаващ в полза на символичния гост. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

2.20

Сигурност: 60%
Международни | Лига Европа
Шахтьор Донецк - Базел
10:00 pm
Само един гол имаше общо в последните три мача на Базел. Те не са в добра форма и се стараят да придържат мачовете по-бавни и монотонни. Това ще бъде целта им и в този четвъртфинал срещу Шахтьор Донецк, в който украинците се явяват като фаворит. Този добър коефициент ни се струва доста по-висок от реалния. Прогноза Под 2,5 гола.

Прогноза

Под 2,5

Коефициент

2.20

Сигурност: 60%
България | Първа Лига
Царско село - Етър
8:00 pm
И в този сблъсък малкото голове са нашият приоритетен залог. Нискорезултатен мач никога не може да бъде изненадващ при среща на два такива отбора. Два от трите им мача в историята са с Под 2,5 гола. От подновяването на първенството Царско село имат 5 от 8 мача ъндъри, а Етър - 4 от 6. Прогноза Под 2,5 гола.

Прогноза

Под 2,5

Коефициент

1.80

Сигурност: 60%