Прогнози за 11.09.2018 г.

Испания – Хърватия
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Голямо предимство дават букмейкърите на Испания в този мач, но втората в света Хърватия не бива да се подценява. Въпреки отказването на няколко важни футболиста, хърватският футбол бълва достатъчно таланти на световно ниво, които достойно да заместят по-опитните си колеги, а тази Испания определено не е най-страшната, дори и когато мачът е на Иберийския полуостров. Прогноза двоен шанс Х2.

Исландия – Белгия
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Букмейкърите рязко вдигнаха коефициентите за исландския национален отбор след фиаското им срещу Швейцария, но един провал не променя факта, че това е отбор, който може да се опъне на всеки съперник. Такъв коефициент за двоен шанс в домакински двубой на Исландия не е за изпускане. Прогноза двоен шанс 1Х.

Унгария – Гърция
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Още един залог за двоен шанс ще направим днес и той ще бъде на мача между Унгария и Гърция, където гърците определено изглеждат фаворит не само за това да вземат точка, а може би и за победата. Унгарският футбол е на ниско ниво от десетилетия насам и сега положението не е никак по-различно. Те стартираха Лигата на нациите със загуба от скромната Финландия, докато фаворитът в групата Гърция взе победата в гостуването си в Естония. Не вярваме доста по-стойностният тим на “Елините“ да загуби. Прогноза двоен шанс Х2.

Сан Марино – Люксембург
Лига на нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Футболът на Люксембург е в рацвет не само на клубно ниво, след като местен отбор се класира за групите на Лига Европа, а и на национално. Играчите от тази малка държава записаха малко очакван разгром с 4:0 срещу Молдова в първия кръг на групата, а и да не забравяме редицата успешни мачове в групата от квалификациите за Световното, където направиха равен с България и равен и победа срещу Беларус. Сан Марино пък загуби с 5:0 срещу Беларус, което бе и 13-ата им поредна загуба с хендикап. Напълно аматьорския Сан Марино няма шанс днес. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.