Сигурни футболни прогнози

Казахстан – Румъния
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Румъния гостува на Казахстан в мач от третия кръг на група Е. Двата отбора изглеждат в коренно различна форма в момента на база на представянето им в миналия мач в петък. Домакините бяха разбити от отбора на Черна гора с 5:0, докато румънците спечелиха гостуването си на Армения със същия резултат. Румънците имат един солиден и добре обигран отбор, който вече е фактор в европейския футбол, така че очакваме гостите да се поздравят с трите точки. Прогноза 2.

Полша – Армения
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Поляците нямат никакво право на грешка срещу скромния отбор на Армения и очакваме да си направят живота лесен със спечелването на солиден аванс в резултата. Арменците паднаха у дома от Румъния с 5:0, логично е да очакваме да паднат с поне два гола разлика при визитата си на Полша. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Словакия – Шотландия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 3.60
Сигурност – 5/10
Словакия започнаха с две загуби кампанията на квалификациите, докато Шотландия стартира с победа и равенство. Вярно е, че противниците на гостите бяха по-леки от тези на домакините, но това не променя факта, че домакините влизат в мача с отрицателна психологическа нагласа, докато гостите ще се чувстват далеч по-комфортно. В мач между два равностойни отбора, очакваме това да наклони везните към гостите. Прогноза 2.

Литва – Малта
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Литва записа две равенства до този момент, докато малтийците допуснаха две очаквани поражения от Англия и Шотландия. Литва е поне една класа над Малта и като домакин не би трябвало да имат проблеми. Прогноза 1.