Прогнози за днес

Кьоге – Роскилде
Дания 2
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент 2.20
Сигурност – 6/10
Кьоге е отборът с най-добрата защита в датската Първа Дивизия до този момент и заема четвъртото място във временното подреждане. Противникът им Роскилде допусна много голове в последно време, което доведе и до пет загуби в последните им седем мача. Кьоге вече победи веднъж Роскилде с 3:0 и то като гост по-рано през сезона, стори го и през миналия като домакин, така че очакваме именно те да спечелят трите точки. Прогноза 1.

Ботафого – Чапекоензе
Бразилия
Час – 01:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
В нощта между сряда и четвъртък ще наблюдаваме и кръг от бразилската Серия А, а в един от неговите мачове Ботафого домакинства на Чапекоензе. Домакините играят много силно в последния месец, в който спечелиха четири от петте си мача за първенство, а формата на гостите определено не е толкова добра. Ботафого могат да се гордеят и с победа над Чапекоензе като гост по-рано през тази кампания, което още повече ни кара да мислим, че ще победят и тази нощ. Прогноза 1.

Коринтианс – Коритиба
Бразилия
Час – 03:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Лидерът Коринтианс не се представи много добре в последния месец, но въпреки това все още има солиден аванс на върха, което показва колко голяма е класата на отбора. Със сигурност не толкова голяма е класата на гостите, които са предпоследни, а моментната им форма е много лоша, тъй като не успяха да спечелят нито един от последните си седем мача. Прогноза 1.

Гремио – Крузейро
Бразилия
Час – 03:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Доста изравнени ни се виждат везните в този мач. Двата отбора се разделят от само една позиция във временното класиране в полза на домакините, но пък тяхната спортна форма в момента е на по-ниско ниво от тази на гостите. Най-вероятният краен резултат от този мач за нас е реми. Прогноза Х.