Футболни анализи за Efbet от Прогнози 365

Полша – Португалия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
В първи мач помежду си след четвъртфинала на Европейското преди две години се изправят отборите на Полша и Португалия .И двата тима имат по един мач в групата до момента – Португалия успя да победи Италия, а Полша направи равен със същия съперник. Португалия е по-успешният отбор през последните години (европейската титла и елиминационната фаза на Световното го доказват), а сега показват, че могат да играят много добре дори и без Кристиано Роналдо в състава. Прогноза 2.

Русия – Швеция
Лига на Нациите
Час – 22:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Русия направиха страхотно домакинско Световно първенство, а след това стартира и Лигата на Нациите с победа над Турция като гост. Швеция пък започна с домакинска загуба от турците. Дори и само това е достатъчно, за да ни покаже, че Русия е по-добрият отбор в момента. Прогноза 1.

Черна гора – Сърбия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Сърбия и Черна гора излизат в исторически първи мач помежду си след разделянето на двете страни, заради което се очаква двубоят да има специфичен заряд. Нашите виждания са, че гостите са с предимство в тази среща. Черна гора така и не успява да намери място на голямо първенство, а Сърбия го прави сравнително често, включително и в Русия, където остави добри отзиви с играта си. Класата при черногорците намаля през последните години, докато сърбите продължават да имат футболисти от световна класа. Прогноза 2.

Литва – Румъния
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Литва е аутсайдерът в групата с две загуби в първите два мача. Така, отборът има само една точка в последните си девет официални двубоя, а и контролите не са много по-успешни – през лятото, например, те не успяха да победят националния тим на Шри Ланка. Футболното ниво на този тим е много ниско и очакваме гостите да се справят лесно. Прогноза 2.