Прогнози за 11.10.2019 г.

Черна гора – България
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Истината е, че отборът на Черна гора ни надигра в мача на “Васил Левски“, когато едва устискахме за 1:1 на собствен терен. Няма и причина да се учудваме от това, защото черногорците разполагат с футболисти на високо европейско ниво като Стефан Савич и Адам Марушич, докато в българския тим няма нито един играч в Топ 5 първенствата на Стария континент. По всяка вероятност Черна гора ще бъдат по-добрия тим и в този мач, когато ще имат бонуса от домакинското предимство. Прогноза 1.

Чехия – Англия
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.55
Сигурност – 9/10
Англия победи твърде лесно Чехия в предишния мач. Резултатът 5:0 със сигурност е разрушил самочувствието на чехите, а англичаните продължиха с разгромните победи и в останалите си мачове – те имат 19 вкарани гола в 4 мача. Въпреки че са гости този път, англичаните вероятно пак ще победят. Прогноза 2.

Турция – Албания
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Турция прави много силна кампания до момента и за сега дори изпреварват Франция на първата позиция. Двата тима са с по 15 точки, но Турция е победител в директния двубой. Съседите ни допуснаха само 2 гола в 6-те си мача до момента, като и двете попадения им бяха вкарани от Исландия. Срещу Албания те спечелиха с 0:2. Албанците са със слаби резултати в гостуванията си, така че не очакваме да стане равностоен мач. Прогноза 1.

Андора – Молдова
Квалификационни мачове за ЕП
Час – 21:45
Прогноза – Х
Коефициент – 2.80
Сигурност – 5/10
Отборът на Андора е без точки и без отбелязан гол, но в 2-3 от мачовете си бяха близко до равенството. Един от тези мачове е срещу Молдова, когато тогавашните домакини спечелиха с 1:0. Това е един от общо двата вкарани гола от молдовците. Сега ще бъдат гости и като такива този път може и да не успеят да победят Андора. Андорците показаха през миналата година, че могат да печелят точки срещу отборите на тяхното или не много по-високо ниво – В Лигата на Нациите направиха равенства във всичките си домакинства срещу Латвия, Грузия и Казахстан. Прогноза Х.