Прогнози за 11.10.2020 г.

Международни | Лига на Нациите
Финландия - България
7:00 pm
България загуби своя плейоф за участие на Европейско първенство, но не може да се срамува от показаното на терена и показа израстване. “Трикольорите“ изпуснаха много положения, а и съдията удари едно рамо на унгарците. Финландия вече са класирани за Европейското и играха преди три дни приятелски мач с Полша, загубен с 5:1. Нашите очаквания са, че “Лъвовете“ могат да спечелят точка или три във Финландия. Прогноза Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.80

Сигурност: 70%
Международни | Лига на Нациите
Англия - Белгия
7:00 pm
Първи мачове между Англия и Белгия след Световното първенство през 2018 г., когато двата тима се срещнаха два пъти. И в двата мача - веднъж в груповата фаза и веднъж в битка за бронзовите медали - победители излязоха “Червените дяволи“. Те са и лидер понастоящем в групата с убедителни победи над Дания и Исландия. “Трите лъва“ победиха трудно Исландия, но нямаха същия късмет срещу Дания. Белгия е в серия от 12 поредни победи в официални мачове. Прогноза 2 Равен Няма Залог.

Прогноза

2 ДНБ

Коефициент

1.90

Сигурност: 70%
Международни | Лига на Нациите
Босна и Херцеговина - Нидерландия
7:00 pm
Босна има трудности в играта у дома, губейки последните си три мача на собствена почва. Най-болезненият сред тях е последния плейофен двубой, когато бяха победени с дузпи от Северна Ирландия и загубиха шансове за голям форум. Те са на последно място в една много тежка група, в която не виждаме как могат да се измъкнат от последното място. Нидерландия е супер фаворит. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Международни | Лига на Нациите
Хърватия - Швеция
7:00 pm
Хърватия и Швеция загубиха първите си два мача. “Шахматистите“ допуснаха осем гола, отбелязвайки три, а Швеция е с баланс 0:3. Първите места в групата изглежда ще бъдат окупирани от Португалия и Франция, а отборите тук ще се борят да избегнат изпадането. Ние очакваме, че хърватите и шведите няма да бъдат толкова беззъби и ще отбележат голове. Прогноза Двата отбора да отбележат - Да.

Прогноза

Гол/Гол

Коефициент

1.90

Сигурност: 70%