Квалификациите за СП 2018

Чехия – Норвегия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Чехия започнаха кампанията доста неубедително и сега трябва задължително да победят, защото в противен случай шансовете им за класиране на Световното рязко ще се сринат. Въпреки незадоволителните резултати, няма съмнение, че чехите са един качествен отбор, който дори и сега е фаворит за второто място в групата. Норвегия също можеха да започнат далеч по-добре. Те биха Сан Марино, но паднаха в останалите си два мача. Ще заложим за по-класният и имащият подкрепата на публиката отбор. Прогноза 1.

Северна Ирландия – Азербайджан
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
Гостите започнаха по отличен начин кампанията. Те победиха Сан Марино и Норвегия и направиха равен с Чехия. Това ги класира на второ място във временното класиране, като интересното е, че в трите им мача досега имаше общо два вкарани гола, и двата на сметката на Азербайджан. Северноирландците стартираха добре с нулево равенство с Чехия, а следващите им два мача завършиха с очаквани резултати – победа над Сан Марино и загуба от Германия. Азерите ни изглеждат прекалено силни, за да загубят тази вечер. Прогноза двоен шанс Х2.

Армения – Черна гора
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Черна гора са лидери във временното класиране на група Е след две победи и една равенство и голова разлика 7:1. Групата не е от най-силните и черногорците имат наистина уникален шанс да се класират за форума в Русия. Противникът им едва ли мисли за това. Армения допусна три загуби до този момент, а головата им разлика е 1:8. Черна гора е по-добрият отбор. Прогноза 2.

Малта – Словения
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В група F, Словения стартира с две равенства и една победа, а в последния си мач направи равен с Англия. Още една сравнително слаба група, в която за Словения е отворен пътя към второто място. Мачове като този срещу Малта обаче са абсолютно задължителни, за да стане това. Очакваме словенците да спечелят убедително. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.