Прогнози за 12.04.2019 г.

Лестър – Нюкасъл
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Лестър ще продължат добрата си форма според нас срещу Нюкасъл на старта на 34-ия кръг в Премиър лийг. 4 поредни успеха имат “Лисиците“, докато “Свраките“ загубиха последните си 2 мача, както и мачът срещу Лестър от септември. Прогноза 1.

Нюрнберг – Шалке 04
Германия
Час – 21:30
Прогноза – 1Х
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Не очакваме Нюрнберг да загуби в този сблъсък с толкова голям заряд в битката за оцеляване. Преди месец не бихме им дали големи шансове, но сега най-накрая започнаха да показват наченки на добра игра и са с победа и равен в последните 2 кръга, което означава, че треньорския щаб е свършил добра работа по време на почивката. Сезонът на Шалке е не по-малко слаб от този на домакините, а и сега не се вижда подобрение. Те успяха да победят последния Хановер преди два кръга, но това е единственият им незагубен мач за последните 10 двубоя. Прогноза двоен шанс 1Х.

Нант – Лион
Франция
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10

Лион стои сравнително стабилно на третата позиция в момента с разлика от 5-6 точки до втората и четвъртата, което означава, че могат както да достигнат до директно място в групите на Шампионска лига, така и направо да отпаднат от квалификациите. Загубата от Дижон в предния кръг спря добрата им серия, но сега имат комфорта да играят срещу отбор, загубил 4 мача подред. Нант играе слабо и вероятно ще загуби от по-силния опонент. Прогноза 2.

Дижон – Амиен
Франция
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.40
Сигурност – 6/10
Именно заради силното представяне на Дижон на “Групама Стейдиъм“ ще заложим и за нова тяхна победа срещу Амиен. Амиен не е в зоната на изпадащите само заради добрия си домакински рекорд, така че шансовете на Дижон са добри. Прогноза 1.