Прогнози за 12.04.2020 г.

Беларус | Висша лига
ФК Минск - Бате Борисов
3:00 pm
БАТЕ Борисов е голямото разочарование на новия сезон в Беларус. С 2 загуби от 3 мача в шампионата и само една победа с минимален резултат срещу новак, определено отборът не е в добро състояние. Дори и при единствената им победа противникът Рух създаде не малко опасни моменти. В гостуванията си най-разпознаваемият беларуски тим изглежда напълно безпомощен и е в серия от 3 поредни загуби. ФК Минск оставя добри впечатления с 6 точки от 3 мача. Не се лъжете от името - БАТЕ в този момент не е най-силният беларуски отбор. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Беларус | Висша лига
ФК Смолевичи - Шахтьор Солигорск
5:00 pm
Шахтьор е един от фаворитите за лигата този сезон, но не успяват да вкарват лесно голове и трябва да се задоволят със само 2 попадения за 3 мача. Миналия уикенд имаха на пръв поглед голямо предимство срещу Неман, но мачът завърши 0:0. В същото време, Смолевичи не допусна по повече от 1 гол за мач до този момент. Този път Шахтьор може и да спечелят, но не виждаме това да се случи с разлика. Прогноза 1 с азиатски хендикап +1,00 гола.

Прогноза

1 (+1,00 АХ)

Коефициент

1.60

Сигурност: 80%
Беларус | Висша лига
Динамо Брест - Ислоч
7:00 pm
Динамо Брест е отбор с качества за първата тройка в крайното класиране. Ислоч на пръв поглед изглеждат със солиден актив от точки, но изиграха и трите си мача като домакин срещу два слаби противника и един на средно ниво. Динамо е победител и то много убедителен победител в последните 3 мача на стадиона в Брест. Миналия сезон надвиха с 5:1, преди това с 3:1, а още по-преди това с 4:1. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

1.70

Сигурност: 80%
Никарагуа | Клаусура
Депортиво Окотал - Уолтър Ферети
1:00 am
Депортиво забрави и кратките си наченки на добри игри и с тази 1 точка в последните 6 кръга потъна до последното място. Уолтър Ферети е тим във все по-добра форма. Той достигна до 3 победи в последните 4 кръга, но най-важното е, че в директните мачове има 8 поредни победи. Прогноза двоен шанс Х2.

Прогноза

Х2

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%