Евро 2016 – Европейско първенство по футбол

Полша – Северна Ирландия
Европейско първенство
Час – 19:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
За разлика от букмейкърите, ние очакваме по-скоро Полша да не победи. Това не е защото поляците са слаб отбор, а просто защото Северна Ирландия е един отбор с много качества. Доказателство за това е, че северноирландците спечелиха своята квалификационна група. След това бяха непобедени и в петте им контроли. Има достатъчно основания да вярваме, че ще останат непобедени и днес. Прогноза двоен шанс Х2.

Германия – Украйна
Европейско първенство
Час – 22:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
В другия мач от тази група, Германия и Украйна излизат един срещу друг. Украинците, макар и да имат много силни изпълнители в офанзивен план в лицето на Ярмоленко и Коноплянка, не могат да се похвалят с толкова класа в играчите на други позиции. От друга страна, Германия са много по-хомогонен състав, който разполага с отлични състезатели на всеки един пост. Прогноза 1.

Сандефьорд – Кристиансунд
Норвегия 2
Час – 14:00
Прогноза – 2
Коефициент – 5.00
Сигурност – 4/10
Дербито на кръга между първия и втория в класирането. Кристиансунд са първи, Сандефьорд – втори. В най-добрия случай за домакините, можем да заявим, че двубоят е равностоен. Дори и така да е, този огромен коефициент за гостите няма как да не ни съблазни да се насочим към тях. Кристиансунд имат осем победи и две равенства в последните десет кръга, докато Сандефьорд допуснаха поражение в последния кръг. Предимството в директните двубои също е на страната на гостите. Прогноза 2.

Санднес – Ранхайм
Норвегия 2
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Домакините имат 14 отбелязани гола в 5-те си домакински мача през сезона – повече от всеки друг отбор в дивизията. Те победиха Ранхайм през ноември. Намират се и пред противника си в класирането, домакинското предимство е ясно, така че залогът за тях би бил добър избор от ваша страна. Прогноза 1.