Прогнози за 12.06.2017 г.

Беларус – Нова Зеландия
Международна приятелска среща
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.90
Сигурност – 7/10
Беларус ще влезе в тази контрола в отлично настроение, след като победи Българския национален отбор в квалификацията за Световното в петък. Тимът показа, че се намира в по-добра форма в сравнение с последните си мачове. Смятаме отборът на домакините за достатъчно способен, че да може да се справи без много проблеми срещу тима на Нова Зеландия, чиито играчи определено са на по-ниско ниво. Прогноза 1.

Латвия – Естония
Международен приятелски мач
Час – 19:45
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 4/10
Отборите на Латвия и Естония са от една черга и виждаме като много вероятно да направят равен в този приятелски мач. С нулево равенство Латвия и Естония завършиха мача си от началото на юни миналата година. Прогноза Х.

Хелзинборг – Бромапойкарна
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.90
Сигурност – 5/10
Смятаме, че този двубой ще бъде равностоен с леко предимство за Бромапойкарна. И тъй като букмейкърите дават по-висок коефициент за гостите, определяме залога за тях като такъв с много добра стойност. Гостите, които влязоха от третото ниво на шведския футбол, са изградили много качествен тим, който се определя като фаворит за влизане в елита. Тимът е лидер във временното класиране с 28 точки след 9 победи и 1 равен в 11 мача. Бромапойкарна са в серия от четири поредни победи. Хелзингборг са на второ място с 23 точки. Двата тима се изправиха един срещу друг на 18 февруари т.г., когато Бромапойкарна спечелиха с 3:0. Прогноза 2.

Йогрите – Далкурд
Швеция 2
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Не можем да дадем предимство на нито един от двата отбора в този мач. Гостите спечелиха и двата директни двубоя през миналия сезон, но през този пък Йогрите показват прекрасни игри като домакин, като все още не са губили у дома. Смятаме, че везните се изравняват и има добри шансове да видим реми. Прогноза Х.