Футболни прогнози за днес

ХИК Хелзинки – ИФК Мариехамн
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Топ Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Всичко различно от победа за ХИК ще е голяма изненада за нас, като ние очакваме домакините да успеят да спечелят с разлика. Те са изключително резултатни напоследък – 12 гола за последните 4 мача, а добрата им игра в нападение доведе до шест поредни победи. Тези у дома бяха взети с резултати три и четири на нула. В същото време, ИФК Мариехамн е с една точка за последните четири рунда на финландското първенство. Друга статистика показва, че в директните двубои домакините имат пет поредни победи. Достатъчно данни, за да заложим за ХИК. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

РоПС Рованиеми – ВПС Вааса
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
РоПС Рованиеми започна перфектно Сезон 2018 с пет поредни победи, но след това рязко спряха добрите им резултати и последва една победа за седем кръга. ВПС Вааса пък е царят на ремитата през тази кампания – 6 от 12 мача и 4 за последните 5, с което продължават тенденцията от миналия сезон да правят много равенства. Такова смятаме, че е напълно възможно да видим и днес с оглед на изравнените възможности на двата тима към момента. Прогноза Х.

Интер Турку – ПС Кеми
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
ПС Кеми направиха две сериозни изненади в последните два кръга, заради което според нас си заслужава да се заложи за още един мач без загуба на този отбор. Гостите направиха равен и победа в последните два кръга, в които срещнаха отборите от Топ 4 КуПС и ФК Лахти. Интер се представят доста добре като гост, но все още не могат да спечелят мач у дома през този сезон. ПС Кеми има и аванс в директните двубои през последните две години – 4 победи, 1 реми и 2 загуби. Прогноза двоен шанс Х2.

ФК Лахти – Хонка
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
От началото на сезон 2018, ФК Лахти имат само 3 мача с повече от два гола от 11 изиграни кръга. При Хонка също преобладават мачовете с малко голове, макар и не чак толкова фрапантно. От голямо значение е и че директният мач между Лахти и Хонка от първото завъртане завърши 0:0. Прогноза Под 2,5 гола.