Квалификации за Шампионска лига 2016/2017

Валета – Цървена Звезда
Квалификации за Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Няма съмнение кой е по-добрият отбор. Пътят на скромния тим на Валета в квалификациите за Шампионската лига обикновено свършва тук и то в добрия случай установи prognozi365.com . Шампионът на Сърбия има далеч по-сериозни амбиции, които минават през задължителна победа над малтийския си опонент. Прогноза 2.

Линкълн Ред Импс – Селтик
Квалификации за Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Шампионът на Гибралтар Линкълн Рем Импс изненада всички в първия кръг, когато отстрани Флора Талин. Тук обаче хапката е много по-голяма и определено не е за тяхната уста. Селтик е традиционен участник в групите на Шампионската лига и е може би един от най-силните отбори на този втори етап в надпреварата. Очакваме “Детелините” да прегазят в гостуването си в Гибралтар. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Вардар – Динамо Загреб
Квалификации за Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
И в този мач имаме сериозно надмощие за един от двата отбора. Разбира се, става въпрос за шампиона на Хърватия Динамо, от чиято попара сърбаха и Лудогорец. Динамо, за разлика от Вардар, имат много участия в групите на Шампионската лига и разполагат с футболисти, за които македонския шампион може само да си мечтае. Прогноза 2.

Динамо Тбилиси – Алашкерт
Квалификации за Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Двубой между шампионите на Грузия и Армения. И тук имаме превъзходство за единия отбор, макар и то да не е толкова голямо. Алашкерт участваха и в първия кръг, когато не успяха да победят в мача си като гост дори и андорския Санта Колома. В Грузия ще им е много трудно. Динамо Тбилиси по традиция се представят много силно у дома, а за европейските мачове атмосферата става напечена. Прогноза 1.