Прогнози за 12.07.2017 г.

Жалгирис – Лудогорец
Втори квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:00
Прогноза – 2 (-1 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Лудогорец вече е сериозно име в Европа след успешните си мачове срещу най-големите отбори на Стария континент. Инвестициите в “Орлите“ дават резултат и отборът играе на добро средноевропейско ниво. Литовският шампион Жалгирис бе един от най-удобните съперници за нашите, които можеха да се паднат на жребия. Литовският клубен футбол не е никак добре развит и специалистите оценяват Лудогорец като категоричен фаворит в тази двойка. Ние смятаме, че разградчани ще си осигурят продължаването към следващия етап още в този мач с една комфортна победа. Прогноза 2 с хендикап -1 гол.

Жилина – ФК Копенхаген
Втори квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:15
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
ФК Копенхаген също се утвърди на европейската сцена след постоянните си изяви в последните години. През миналия сезон, датчаните влязоха в групите на ШЛ и бяха на косъм от това да продължат към фазата на елиминациите. След това, те достигнаха до осминафиналите и там с мъки бяха отстранени от бъдещия финалист Аякс. Сериозната визитка на гостите без съмнение ги прави фаворит срещу тима на Жилина, който не може да се похвали с никакви европейски успехи в последно време. Прогноза 2.

Дъндалк – Розенборг
Втори квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Макар Розенборг да не е този постоянен участник в груповата фаза на големите европейски турнири, който беше преди години, дори и сега отборът е на по-високо ниво от ирландския Дъндалк. Вярно е, че миналия сезон Дъндалк направиха солиден пробив в евротурнирите, но въпреки това играчите в отбора отстъпват по класа от тези на Розенборг. Прогноза 2.

АПОЕЛ Никозия – Дюделанж
Втори квалификационен кръг на Шампионска лига
Час – 20:00
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Още един мач с категоричен фаворит – опитния евробоец АПОЕЛ срещу аматьорския Дюделанж. Заслужава си залогът за победа на кипърския шампион с хендикап. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.