Футболни прогнози от специалисти

ЦСКА-София – Рига
Лига Европа квалификация
Час – 20:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Оценките на повечето специалисти затвърждават нашето мнение, че ЦСКА-София е поне една класа над състава на Рига, така че си мислим, че е доста малко вероятно “Червените“ да не успеят да вземат победата на собствена земя пред многохилядната си публика. Прогноза 1.

Илвеш – Славия
Лига Европа квалификация
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 2.60
Сигурност – 6/10
Не толкова големи оптимисти можем да бъдем за съдбата на Славия в този мач. Илвеш изглежда като равностоен отбор на “Белите“, а може би и една идея по-добър. Като добавим домакинското предимство, факта, че финландското първенство тече с пълна сила и домакините не са изгубили форма и високият коефициент за 1-ца, залогът за Илвеш е изгоден. Прогноза 1.

Енгордани – Алмати
Лига Европа квалификация
Час – 21:00
Прогноза – 2 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Всички знаем колко много пари се изляха в казастанския футбол и поради тази причина ни се вижда като невъзможно Алмати да не могат да се справят с малкото аматьорско отборче от Андора Енгордани. Нашата прогноза е за разгромен успех в полза на гостите. Прогноза 2 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Рейсинг Люксембург – Виторул Констанца
Лига Европа квалификация
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Никакви сравнения не могат да се правят и между румънския и люксембургския футбол. Футболът в северната ни съседка не е на никак ниско ниво и редовно отбори от тази страна успяват да достигнат до групите на Лига Европа и Шампионска лига. В същото време, отборът на домакините се класира чак на седмо място в първенството на Люксембург, което е показателно, че този отбор едва ли ще може да покаже сериозен футбол. Прогноза 2.