Прогнози за 12.07.2019 г.

Ботев Враца – Берое
България
Час – 18:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.30
Сигурност – 6/10
Първенството на България се открива със среща между Ботев Враца и Берое. На база на представянето от миналия сезон, Берое трябва да победи. Те победиха на два пъти Ботев в първата част на шампионата, след което се класираха за първата шестица, а врачани останаха да се борят за оцеляването си. Ситуацията в двата тима не се е променила значително, за да очакваме размяна на ролите тази година. Прогноза 2.

ЦСКА-София – Етър
България
Час – 21:00
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.75
Сигурност – 8/10
Вицешампионът от миналата година ЦСКА-София се изправя срещу тимът на Етър в по-късен двубой от деня. “Болярите“ направиха много силен минал сезон, но всеобщото мнение е, че основната причина за добрата им игра бе продуктивната работа на Красимир Балъков. Сега ще видим какво ще бъде положението с новия наставник Росен Кирилов. При “Армейците“ вече видяхме едно успешно начало на сезона с разгромна победа срещу Титоград в Лига Европа, която позволява на тима да не се пази срещу Етър. Дори и през миналата година, “Червените“ победиха Етър с 3:0 и 3:1, така че ще заложим за нов техен успех с разлика. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Арсенал Тула – Динамо Москва
Русия
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.00
Сигурност – 5/10
Първенството на Русия започва заедно нашето, като там откриващият мач е между Арсенал Тула и Динамо Москва. През миналия сезон, Арсенал завърши 6-ти в Руската висша лига, а Динамо Москва бе 12-ти. Предположенията са, че през този сезон Динамо ще направи по-добро представяне, но трудно може да се каже, че Динамо в момента е толкова по-силен от Арсенал, че да бъде фаворит на стадиона на противника. По-скоро този двубой ще бъде равностоен и ще завърши със същия резултат, както двата мача от миналата година. Прогноза Х.

Мидтиланд – Есберг
Дания
Час – 20:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
И датският футбол се завръща днес след кратка пауза. На съседни позиции бяха двата тима миналия сезон, но въпреки това разликата между тях изглеждаше голяма. В точково изражение тя бе 15 пункта. През цялото време Мидтиланд по-скоро бяха замесени в битката за титлата с Копенхаген, а Есберг до последно трепереха за третото място и играта в Европа. Още по-голямата разлика виждаме, когато направим сравнение между домакинствата на Мидтиланд (13 победи срещу 2 загуби) с гостуванията на Есберг (7 победи и 9 загуби). Прогноза 1.