Прогнози и статистика за днес

Монако – Гингам
Франция
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Финиширалият на трето място през миналия сезон във френското първенство отбор на Монако се изправя срещу средняка Гингам в първи мач от новата кампания. Монако спечелиха последните си три домакинства срещу този съперник. Може би умът на домакините до известна степен е завладян от предстоящия плейоф за влизане в групите на Шампионската лига, но все пак като домакин на Гингам не би трябвало да видим изненади. Прогноза 1.

Бастия – ПСЖ
Франция
Час – 21:00
Прогноза – 2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Тук победата може да се нарече почти на 100% сигурна. Отборът има 11 победи в последните 12 мача срещу Бастия. Богаташите от ПСЖ са еднолично най-добрият френски отбор и го доказват всеки сезон с убедителните си титли. Тимът спечели първенството, купата и суперкупата през миналия сезон. Бастия не разполага с достатъчно талант, за да се съревновава с ПСЖ. Прогноза 2.

Монтана – Локомотив Пловдив
България
Час – 19:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Локомотив започнаха стабилно кампанията с равенства срещу градския съперник Ботев и срещу Левски. “Железничарите” победиха без да допуснат гол в последните си три мача срещу Монтана. Монтана оцеля на баража за оставане, но отборът не е на достатъчно високо ниво и е превъзхождан по всички показатели от Локомотив. Прогноза 2.

Зенит – Ростов
Русия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Зенит спечелиха домакинствата си на Ростов от последните два сезона с много категоричното 3:0. Като цяло имат 6 победи и 1 равенство в последните 7 домакинства, в които се виждат още резултати като 4:0 и 5:0. Зенит имат много добър баланс през последните години и в гостуванията си на Ростов, така че имаме причина да очакваме лесна тяхна победа в Санкт Петербург. Прогноза 1.