Прогнози за мачовете днес

Ливърпул – Уест Хям
Англия
Час – 15:30
Прогноза – 1 (-1,5 АХ)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Ливърпул бе един от най-силните отбори през миналия сезон, а сега се очаква да бъде още по-силен, след като запълни няколко важни празнини в отбора си, без да продаде нито един ценен играч. Те имаха категорично преимущество над Уест Хям през миналия сезон, взимайки и двата мача с резултат 4:1. Според нас и днес ще се справят без особено напрежение. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Арсенал – Манчестър Сити
Англия
Час – 18:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
И двата отбора запазиха съставите си от миналия сезон и, ако предположим, че ще показват и същата игра, Манчестър Сити без съмнение ще има голямо предимство, защото те бяха много по-добрият отбор и в трите мача между “Артилеристите“ и “Гражданите“ от миналия сезон. Две от тях Сити спечелиха с 3:0, докато в другия отново вкараха три гола, но и в същото време допуснаха един. Прогноза 2.

Саутхямптън – Бърнли
Англия
Час – 15:30
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Не виждаме много причини, поради които Саутхямптън да получава само 1.70 коефициент, така че ще заложим за двоен шанс Х2. Бърнли се класира за Европа през миналия сезон след един впечатляващ сезон, докато Саутхямптън се спасиха като по чудо от изпадане. В директните мачове, Бърнли има две победи и равен в последните три срещи. Прогноза двоен шанс Х2.

ЦСКА-София – Славия
България
Час – 20:45
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Изключително слабо резултатни са мачовете между ЦСКА-София и Славия, като Славия има само един вкаран гол срещу “Армейците“ в последните осем мача с тях. Като имаме предвид пестеливия стил на “Червените“ под ръководството на Ел Маестро и важните мачове с Копенхаген, между които е днешния мач, едва ли и ЦСКА-София ще вкарат много. Прогноза Под 2,5 гола.