Прогнози за 12.08.2020 г.

Международни | Шампионска Лига
Аталанта - ПСЖ
10:00 pm
Аталанта направи един магичен сезон, в който не остана далеч дори и от титлата на Италия. “Бергамаските“ надхвърлиха всички очаквания и сега всички ще следят дали ще повторят това и в Шампионска Лига. Проблемът за тях е, че им липсва европейски опит в такива супер елитни сблъсъци като четвъртфинал срещу ПСЖ. Символичният гост спечели рутинната си титла в Лига 1, а в последните седмици взе и Купата на Франция и Купата на Лигата. Тимът гледа към победата в днешния мач. Прогноза 2.

Прогноза

2

Коефициент

1.90

Сигурност: 70%
Шотландия | Висша лига
Рейнджърс - Сейнт Джонстън
9:45 pm
Рейнджърс има много по-добри играчи от Сейнт Джонстън и като домакин е нормално да бъде голям фаворит. Те отпаднаха от Лига Европа и сега цялото внимание отива в Шотландската висша лига. Предполагаме, че ще победят с поне два гола разлика. Прогноза 1 с азиатски хендикап -1,5 гола.

Прогноза

1 (-1,5 АХ)

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%
Шотландия | Висша лига
Мъдъруел - Ливингстън
9:45 pm
Почти винаги между Мъдъруел и Ливингстън побеждава домакинът. На това станахме свидетели в 5 от последните 6 мача между тях, а в шестия се стигна до равенство. След третото място на Мъдъруел във Висшата лига на Шотландия през миналия сезон вярваме, че и този път домакинът ще спечели. Прогноза 1.

Прогноза

1

Коефициент

2.20

Сигурност: 60%
Шотландия | Висша лига
Рос Каунти - Килмарнък
9:45 pm
Рос Каунти започна безапелационно сезона с две поредни победи. Килмарнък завърши миналия сезон със серия без спечелен мач и започва новата кампания с нова такава. Не приемаме гостите като фаворит в тази ситуация. Прогноза двоен шанс 1Х.

Прогноза

Коефициент

1.50

Сигурност: 90%