Безплатна футболна прогноза за днес

Локомотив Горна Оряховица – Берое
България
Час – 20:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Домакините все още не могат да запишат победа в дебюта си в елита и след първите 5 кръга имат 2 спечелени точки. Берое започнаха кампанията доста добре, с 3 победи от 4 мача. Берое се представят отлично в отбрана и трудно ще допуснат голове, докато Локомотив допусна поне по две попадения в последните си 4 двубоя. Прогноза 2.

Съндърланд – Евертън
Англия
Час – 22:00
Прогноза – 2
Коефициент – 2.10
Сигурност – 6/10
Двата отбора се намират в коренно различна форма. Домакините имат 1 спечелена точка в първите 3 кръга от новия сезон, докато гостите имат 7 спечелени точки в тях. „Карамелите“ започнаха с равенство срещу Тотнъм, но след това записаха две победи. Трудно ще бъде на „Черните котки“ да устоят на добрата игра на Евертън. Прогноза 2.

Рубин Казан – Урал
Русия
Час – 19:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Труден старт за Рубин, но също толкова труден е и за Урал. Рубин обаче си остават много по-силния отбор и на собствен терен би трябвало да спечелят срещу един тим, срещу когото имат 6 победи в последните 7 мача. Прогноза 1.

ХИК Хелзинки – ФК Лахти
Финландия
Час – 18:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Не остава никак много време до края на сезона, а лидерът във временното класиране още е далеч от осигуряването на титлата, така че няма място за грешка пред отбора на домакините. Такава те не допуснаха в последните 3 кръга, в които даже нямат и допуснат гол. Лахти е отбор от долната част на класирането, който е на безопасна дистанция от зоната на изпадащите, така че гостите няма за какво да бъдат толкова мотивирани. Прогноза 1.