Анализ на мачовете в Efbet от Футболни Прогнози 365

Алкоркон – Екстремадура
Испания Купа на Краля
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
100 лв бонус при вход в Efbet
Два отбора от Сегунда Дивисион, от които домакините са много опитен отбор с много сезони на това ниво, докато гостите са дебютанти в Сегунда. В този сблъсък за купата, който ще се играе в Алкоркон, домакините са с поне едни гърди напред. Прогноза 1.

Тенерифе – Кадиз
Испания Купа на Краля
Час – 23:00
Прогноза – Под 2,5 гола
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Тенерифе и Кадиз са далеч от определението за най-атрактивни отбори. Общо от мачовете на двата тима от началото на сезона имаме само един оувър, а в преките двубои съперниците нямат нито един двубой с повече от два гола в последните шест сблъсъка. Прогноза Под 2,5 гола.

Кордоба – Химнастик
Испания Купа на Краля
Час – 23:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.50
Сигурност – 6/10
Трудно някой може да каже, че е сигурен в този оувър, но коефициентът за този залог прави лесно решението да се заложи на него. Кордоба и Химнастик често правят впечатляващи мачове с много голове, като от миналия сезон един от двубоите помежду им завърши с резултат 5:1, а от по-миналия – 4:4. Кордоба също така е и отборът, в чиито мачове е имало най-много попадения от началото на сезона в Сегунда. Прогноза Над 2,5 гола.

Сарагоса – Депортиво Ла Коруня
Испания Купа на Краля
Час – 22:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.20
Сигурност – 4/10
Не очакваме да има победител в този мач, който е едно от най-големите дербита на втория кръг на Купата на Краля. Двата отбора се оценяват като равностойни от следящите отблизо испанския футбол, а и освен това имат афинитет към равенствата. Прогноза Х.