Прогнози за 12.09.2019 г.

Домжале – Мура
Словения
Час – 21:10
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Отборът на Домжале няма много какво да предложи в момента и след успешния сезон 18/19 в момента е без нито една победа след 7 кръга в Първа Лига. Мура също е редовен европейски участник, включително и през този сезон. Гостите успяват да се справят много по-успешно в първенството от опонента и загубиха само една среща през тази кампания. Прогноза двоен шанс Х2.

КС Константин – КАББ Ареридж
Алжир
Час – 19:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Без почти никакви други европейски мачове през деня се отправяме на юг към Алжир, където има добри сблъсъци за залози от местната Лига 1. Конкретно в този двубой фаворит на хартия е тимът на КС Константин, но резултатите им не подсказват, че те са по-класният тим. Домакините взеха само точка в изминалите 3 кръга. И това не е най-лошото – още по-зле за тях е, че нямат вкаран гол в тях. При гостите е много по-безоблачно и те се радват на добър старт с 2 победи и 1 равенство. Прогноза двоен шанс Х2.

Бел Абес – Хюсеин Дей
Алжир
Час – 19:45
Прогноза – Х2
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
И в този мач ще е трудно за отбора-домакин да победи, след като Бел Абес нямат нито една точка в трите мача до момента, а срещу Хюсеин Дей е без победа в последните два сезона. Очакваме и този път солидната защита на гостите да им донесе точки. Прогноза двоен шанс Х2.

ЕС Сетиф – НК Магра
Алжир
Час – 21:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
ЕС Сетиф също изпитва затруднения в първите си мачове, но това все пак е наистина много класен отбор, който е полуфиналист в Африканската шампионска лига от миналия сезон. Срещу тях е нов отбор в алжирския елит, който записа радващи резултати у дома, но като гост изглеждаше доста по-неубедителен. Прогноза 1.