Купа на Краля – Испания

Валядолид – Тенерифе
Испания Купа на Краля
Час – 22:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.60
Сигурност – 8/10
Много малко вероятно ни се вижда домакините да успеят да стигнат до победата. Те имат пет загуби в последните си шест мача, както и две загуби в последните си два мача срещу Тенерифе. За сметка на това, гостите допуснаха само едно поражение в последните си шест двубоя. За разлика от букмейкърите, не смятаме, че Валядолид е фаворит и смятаме, че гостите ще стигнат поне до равенството. Прогноза двоен шанс Х2.

Кадиз – Кордоба
Испания Купа на Краля
Час – 20:00
Прогноза – Х
Коефициент – 3.10
Сигурност – 4/10
Кадиз и Кордоба са два абсолютни равностойни отбора. Това се потвърждава от еднаквите им коефициенти в букмейкърите, с които този път сме съгласни. И двата тима направиха ремита в последния кръг в първенството преди няколко дни, а също така имат и три равенства в последните си четири директни двубоя. Прогноза Х.

Сантандер – Аморебиета
Испания Купа на Краля
Час – 19:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Домакините се намират в страхотна форма, записвайки седем победи в седемте си мача от началото на септември насам. Тимът определено не е за третото ниво на испанския футбол, доказателство за което са победите им срещу елитни отбори в контроли през лятото. Аморебиета обаче си е точно за там. Трудно гостите ще отговорят на класата на Сантандер. Прогноза 1.

Туделано – Форментера
Испания Купа на Краля
Час – 13:00
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Аматьорският Форментера е изненадата на турнира, след като достигна до третия кръг с две драматични победи с дузпи. Туделано играят по-високо в йерархията на испанския футбол и определено разполагат с повече качество. Потенциалът на гостите е силно ограничен и трудно ще успеят да направят нова изненада. Прогноза 1.