Прогнози за 12.10.2018 г.

Белгия – Швейцария
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – И двата отбора да отбележат – Не
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Не вярваме и двата отбора да се разпишат в мача между Белгия и Швейцария тази вечер, просто защото това подсказва статистиката на двата отбора. Единият отбор е имал нула гола на сметката си в последните четири мача на Белгия и в последните три на Швейцария.

Хърватия – Англия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 2.55
Сигурност – 6/10
Очакваме “Шахматистите“ да се вдигнат за този мач и да го спечелят. Това е първи домакински мач за отбора след повече от успешния Мондиал и със сигурност ще бъде истински празник в цялата страна. Другата причина да очакваме тяхна победа е, че хърватите преодоляха именно Англия на полуфинала и фактът, че точно този съперник се изправя срещу тях в този мач ще повиши още повече духа на играчите на Златко Далич. Прогноза 1.

Естония – Финландия
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 2
Коефициент – 2.15
Сигурност – 6/10
Финландия започнаха по перфектен начин групата си и могат да мечтаят за първото място, особено ако спечелят и днес. Те вече имат 6 точки след две победи от два мача. Едната от тези победи бе срещу Естония. Финландците победиха същия съперник и в контролна среща през миналата година. Прогноза 2.

Беларус – Люксембург
Лига на Нациите
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.65
Сигурност – 8/10
Беларус бе считан за един от основните фаворити в “D“ дивизията на Лигата на Нациите и днес отборът на Игор Крушенко трябва да докаже това срещу лидера в групата Люксембург. Донякъде изненадващо, донякъде не, гостите взеха две убедителни победи срещу Сан Марино и Молдова, но днес ще гостуват на най-класния тим в тази група. Прогноза 1.