Квалификациите за Мондиал 2018

Грузия – Молдова
Квалификации за СП
Час – 19:00
Прогноза – 1
Сигурност – 9/10
Домакините стартираха с две трудни загуби с по един гол разлика от Ирландия и Австрия, а след това направиха равен като гост на четвъртфиналиста от последното Европейско първенство Уелс. Молдовците направиха три загуби, но в тези мачове интрига нямаше. Противниците на молдовците печелеха спокойно и убедително. Грузия едва ли се затрудни да победи най-слабият отбор в групата у дома. Прогноза 1.

Испания – Македония
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
В единственото си домакинство досега, Испания разнищиха Лихтенщайн с 8:0. Когато бяха домакини на Македония в квалификациите за Европейското във Франция, испанците победиха с 5:1. Разликата в класите изглежда доста голяма – особено като имаме предвид, че македонците загубиха и трите си мача досега – затова мислим, че ще видим сериозен резултат в полза на иберийците. Прогноза 1 с хендикап -2 гола.

Украйна – Финландия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1 (-1 ХК)
Коефициент – 1.70
Сигурност – 8/10
Има доста голяма разлика в класите и между тези два отбора. Футболът определено не е най-силният спорт на финландците и те нямат никакви исторически успехи. Нямат и изявени състезатели в сегашния си отбор. В същото време, Украйна е отбор, който се цели към класиране на поредния си голям форум. Те са достоен отбор с много играчи в големи европейски клубове. Прогноза 1 с хендикап -1 гол.

Хърватия – Исландия
Квалификации за СП
Час – 21:45
Прогноза – 1
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Исландците са солиден отбор, който оставя добри впечатления, но като гости на могъщата Хърватия ще им е безкрайно трудно. Особено на стадион “Максимир”. Хърватите имат много играчи от световна класа. Отборът дори бе един от фаворитите за титлата във Франция. Едва ли ще допуснат грешка по пътя си към Мондиал 2018 у дома срещу Исландия. Прогноза 1.