Футболни прогнози на които да заложите в Efbet

Венеция – Перуджа
Италия 2
Час – 13:30
Прогноза – 1
Коефициент – 2.20
Сигурност – 6/10
След доброто начало на гостите, Перуджа изпаднаха в своеобразна криза и спечелиха само две точки за последните седем кръга. Венеция е един от най-стабилно играещите отбори в дивизията и в момента изостава на само две точки от първото място. Прогноза 1.

Бари – Пескара
Италия 2
Час – 21:30
Прогноза – 1
Коефициент – 1.80
Сигурност – 7/10
Бари е почти перфектен домакин от началото на сезона – те спечелиха шест от седемте си мача пред собствена публика. В същото време, Пескара взе само точка от последните си три двубоя, което може да ни подскаже, че гостите не се намират в силна форма. Прогноза 1.

Чезена – Салернитана
Италия 2
Час – 16:00
Прогноза – Х2
Коефициент – 1.50
Сигурност – 9/10
Салернитана регистрира само едно поражение този сезон и единствено големият брой на равенствата не им позволява да са на върха, макар и сега да са доста близко до него. Чезена е последен в таблицата, което не е кой знае какъв проблем като имаме предвид колко изравнено е класирането в Серия Б, но по-голям проблем за домакините е, че нямат нито една победа в последните два сезона срещу Салернитана. Прогноза двоен шанс Х2.

Тернана – Новара
Италия 2
Час – 16:00
Прогноза – Над 2,5 гола
Коефициент – 2.00
Сигурност – 6/10
Тернана и Новара са в серия от три поредни оувъра в директните мачове, най-впечатляващ от които беше именно този на стадиона на Тернана, завършил 4:3 за домакините преди година. И при двата отбора през този сезон преобладават срещите с поне три попадения, така че статистиката е благосклонна към този залог. Прогноза Над 2,5 гола.